Over exact één week viert de jongste telg van Koning Filip en Koningin Mathilde haar 16de verjaardag. Vermoedelijk wordt er die dag een nieuwe foto van de jarige Prinses vrijgegeven, maar wij blikken hier alvast terug op haar 16 meest recente oufits:

1: Tijdens het huwelijk van haar oom Charles-Henri, de jongere broer van Koningin Mathilde, droeg Eléonore een zachtgele jurk van Maje.

2: Een week later, op het huwelijk van Maria-Laura, de oudste dochter van Prinses Astrid, herdroeg Eléonore een mintgroene jurk van Meer Couture.

3: Prinses Eléonore is aanwezig op de opening van het academiejaar van de KMS waar haar oudste broer Gabriël net gestart is. Ze draagt een ecru mantel boven een witte trui.

© Koninklijk Paleis / Bas Bogaerts

4: op de kerstfoto van 2022 poseert Eléonore opnieuw in haar zachtgele jurk van Maje.

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

5: Op het kerstconcert van 2022 zien we Eléonore voor het eerst in een maxi-jurk: ze koos voor deze gebloemde jurk van Diane von Furstenberg.

© Koninklijk Paleis / Bas Bogaerts

6: Ter ere van haar 15de verjaardag poseerde Eléonore in de serres van Laken in een blauwe gestreepte blouse van Zara.

7: Koning Filip organiseert ter ere van zijn 10 jaar koningschap een garden party te Laken, waar ook Eléonore op aanwezig is. Ze draagt een oranjerode jurk van Maje.

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

8: Koningin Mathilde laat zich tijdens de Koningin Elisabethwedstrijd graag vergezellen door haar kinderen, en zo komt Prinses Eléonore tijdens de muziekcompetitie wel al eens in beeld. Hier droeg ze opnieuw haar zachtgele jurk van Maje.

9: Tijdens de Nationale Feestdag van 2023 kiest Eléonore opnieuw voor haar favoriet model van haar favoriete merk, maar dit keer kiest ze voor een gouden variant van de Maje-jurk.

10: Diezelfde dag in de namiddag kleedde Eléonore zich om naar een groene variant van diezelfde Maje jurk voor de feestelijkheden in het park.

11: De avond werd afgesloten met het Happy Belgium concert, daarvoor trok Eléonore een paarse maxi jurk aan van Diane von Furstenberg.

12: In de zomervakantie van 2023 vergezelde Eléonore haar vader in Spanje tijdens een herdenkingsdienst voor Koning Boudewijn. Ze droeg toen een witte jurk van Freeman T. Porter.

Embed from Getty Images

13: Muziek verbindt duidelijk moeder en dochter, want in september 2023 nam Koningin Mathilde haar dochter Eléonore mee naar een operavoorstelling. De Prinses droeg een zwarte glittertop van het Belgische merk Indee.

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

14: Bij de eedaflegging van zus Elisabeth als officier droeg Eléonore een blauwe jumpsuit van Diane von Furstenberg.

© Koninklijk Paleis / Bas Bogaerts

15: Op de kerstfoto van 2023 droeg Prinses Eléonore opnieuw haar gouden jurk van Maje.

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

16: Op de laatste publieke verschijning van Eléonore tot nu toe, het kerstconcert van 2023, droeg ze opnieuw haar zwarte glittertop van Indee, dit keer gecombineerde met een rode broek van Zara.

Aangezien het nu toch al een tijdje geleden is dat we de prinses hebben gezien, ben ik erg benieuwd naar haar nieuwe verjaardagsportret! Wat verwachten jullie er van? En wat vinden jullie van haar stijl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..