Hare Majesteit de Koningin overhandigt de prijzen aan de laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd – Viool 2019. De uitreiking vindt plaats in de Muziekkapel Koningin Elisabeth te Argenteuil.

Koningin Mathilde draagt een bekende outfit: een jurk met een roze-blauwe print van Natan:

Ze draagt er de rode ‘Audrey’ hoed bij van Fabienne Delvigne:

Deze combinatie van jurk en hoed droeg Mathilde al 2x eerder: op 25 april 2018 in New York en op 23 oktober 2018 in Portugal.

Ze draagt er nog een rode clutch bij en babyblauwe pumps.

Ik vind persoonlijk dat deze hoed – hoewel ik het een prachtig model vind – niet past bij deze gelegenheid, en een te ‘gesloten’ houding geeft aan de Koningin voor een dergelijke prijsuitreiking. Wat vinden jullie?

8 Reacties

  1. Denk hetzelfde ! Verkeerde keuze voor deze gelegenheid !

  2. Een bredere hoed ware misschien beter geweest; ook vind’k de “print” van deze jurk niet bijzonder fijn. Maar men kan niet altijd met een treffer uitpakken hé, dus…

  3. Dit is wel ongeveer de minst flatterende hoed uit Mathildes collectie!

  4. Ik heb het hoedje ook nooit mooi gevonden. De jurk vind ik overigens nu ook wat moeke-achtig staan. Ze mag beide wat mij betreft wegdoen.

  5. Hier hou ik echt niet van, helaas

  6. Als je die jurk goed bekijkt dan is het wel lachwekkend. Ter hoogte van haar borsten staan oogjes en daaronder dan een grote open mond. En dan herhaalt dat tafereel zich nogmaals. Als je dan als publiek daar moet naar kijken wordt je aandacht totaal afgeleid LOL. De hoed is helemaal niet flatterend.

  7. ach wat een kritiek. Ze zit daar zo schattig op haar stoel. De jurk is best ok. Geen topper. Alle aandacht naar de winnaars.

  8. Wat is dat de laatste tijd met de koningin haar garderobe keuze, dit is echt een boerenkleed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..