Hare Majesteit de Koningin overhandigt de Grote Internationale Prijs Koningin Elisabeth (Prijs Koningin Mathilde) aan dhr. Jonathan Fournel, eerste laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd – Piano 2021. De Koningin verleent haar Hoge Bescherming aan de wedstrijd en woonde in deze hoedanigheid de concerten bij.

De prijsuitreiking vindt plaats in de Muziekkapel Koningin Elisabeth in Argenteuil.

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe jurk uit de Natan Couture collectie: een jurk van taft met plooien met een hele mooie print:

Haar mondmasker werd gemaakt in dezelfde print als de jurk.En hoera, de gelegenheden voor hoeden te dragen beginnen stilaan weer in Mathilde’s agenda te verschijnen! Ze draagt hier een lichtroze hoedje, gemaakt van bananenvezels, van Fabienne Delvigne. We zagen dit hoedje al eerder op 21 juli 2016 en op 8 september 2017.

We zien tenslotte ook nog lichtroze oorbellen in de vorm van een hartje van Percossi Papi, en lichtroze peeptoe pumps van Emporio Armani (hieronder te zien in het zwart):

Wat vinden jullie van deze look?

8 Reacties

  1. De mega-gesp verpest het voor mij. De print is inderdaad heel mooi.

  2. Zeer mooi……..lentefris.

  3. Zeer mooi. Een goed model voor onze koningin.

  4. ,Jelka, weet jij welke schoenen zij eronder draagt?

    1. Ja, dankzij de meisjes van UFO no more! Ik heb de info toegevoegd in het bericht.

  5. Maxima droeg recent (gisteren ?) een gelijkaardig model van jurk in blauw (kobaltblauw ?). Die gesp is een eyecatcher. Ik vind de hoofddecoratie niet geslaagd. Ofwel een hoed of niets. Maar voor mij hoeft dgl kunstwerk niet. Gelukkig kan men niet discuteren over smaken en kleuren …

  6. Wow wat een grote jurk. Een stijvere stof dan die van Máxima.
    Mooie print maar ik vind m door de dikke stof te massief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..