Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin en Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Astrid en Prins Lorenz wonen het concert “Preludium tot de Nationale Feestdag” bij, aangeboden door de Internationale Koningin Elisabethwedstrijd. Het Nationaal Orkest van België begeleidt dit jaar de eerste laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool 2015, Ji Young Lim. Voor de muzikale leiding wordt een beroep gedaan op Josep Vicent. Het concert vindt plaats op donderdag 20 juli 2017 in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel. 


Dit is voorlopig de enige foto die ik heb, ik hoop morgen bijkomende foto’s toe te voegen.

Koningin Mathilde draagt een mouwloze rode jurk met een plissé rok. De jurk is van Pierre Gauthier en werd voor het eerst door Mathilde gedragen op 17 februari 2014. Daarna droeg ze de jurk ook nog op 15 januari 2015 en op 20 september 2016. De eerste twee keer droeg ze er een bijpassend jasje bij. 

Ook in haar accessoires kiest Mathilde voor dezelfde felrode kleur: ze draagt vrij hoge pumps, die we eerder zagen op het verjaardagsfeest voor Koningin Paola, en een nieuwe clutch: beige met een rood bloemenmotief. 

Mathilde draagt ten slotte een paar oorbellen van Hervé Van der Straeten:

4 reacties

 1. Een bekende maar een zeer geslaagde jurk !
  Goede outfit van Astrid! Moioie kleuren!
  Is ze gevallen?

 2. Mooi zomers jurkje en staat heel feestelijk.
  Hare Majesteit staat heel goed met kleuren (ook rood).
  De halsuitsnijding vind ik ongelofelijk mooi, heel chic.

 3. De combinatie van rood met fuchsia van Prinses Astrid bevalt mij niet. Het lijkt verder ook of ze een strandjurk aan heeft. Haar platte sandalen zijn ook niet dat. Het zal allemaal wel te maken hebben met de breuk van iets maar ze ziet er niet echt elegant uit. Gezien de medische achtergrond zullen we haar outfit dus met de mantel der liefde bedekken. LOL

 4. Dames stralen in die leuke kleuren ! Mooi !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..