Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin en de Leden van de Koninklijke Familie wonen de jaarlijkse eucharistieviering bij ter nagedachtenis van hun overleden familieleden. De mis vindt plaats in de Onze-Lieve-Vrouwkerk te Laken.

© Royalduo

Koningin Mathilde droeg gisteren volgens mij een nieuwe zwarte getailleerde mantel. Buiten de kerk droeg ze er ook een zwarte sjaal bij. Ook haar zwarte hoed is nieuw, een ontwerp van Fabienne Delvigne. 

Mathilde koos voor een compleet zwart ensemble met ook zwarte accessoires: zwarte handschoenen, clutch en pumps. De schoenen kan je op de laatste foto heel duidelijk zien. Ze koos voor een paar in zwart lacqué van Sergio Rossi (het model hieronder is misschien niet 100% het exacte model dat Mathilde draagt):

Mathilde droeg ten slotte nog haar lange pareloorbellen, en een zwarte broche in de vorm van een ster, die wel al een paar keer eerder hebben gezien.

4 Reacties

  1. Niets op aan te merken ! Een echte dame en al en één charme !

  2. Geweldig ziet de Koningin eruit Altijd chique.

  3. Ik denk dat ze deze hoed al eens eerder gedragen heeft, bij de crematie van koning Bhumibol in Thailand?

  4. Prinses Astrid mag voor mij de hoofdprijs wegslepen van best gekleed. Modern en bij -de -tijd- met de grijze toets in de coltrui en omslag jas. Koningin Paola heeft een terugwaardse slag richting jaren ’30 gemaakt.
    Verder zien er dames met een western- look sleek uit. Bij Mathilde blijkt de sjaal mijn blik te vangen. Haar jas doet me denken aan prinses Mary die er ook talloze van heeft, meer jaren ’50-stijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..