Koningin Mathilde

Opening van het congres Bouwen aan een toekomst voor vrouwen en kinderen slachtoffer van seksueel geweld in conflicten: een internationale verantwoordelijkheid

Hare Majesteit de Koningin woont de opening bij van het congres Bouwen aan een toekomst voor vrouwen en kinderen slachtoffer van seksueel geweld in conflicten: een internationale verantwoordelijkheid. Het is het eerste congres van de Internationale Leerstoel Mukwege. De leerstoel over seksueel geweld tegen vrouwen en meisjes bij gewapende conflicten werd in 2018 opgericht aan de Universiteit van Luik (ULiège). Dit thema sluit aan bij de prioriteiten van de Koningin binnen haar mandaat als pleitbezorger voor de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN. Het congres vindt plaats op 13 november 2019 op de campus Sart Tilman van de Universiteit van Luik.

Koningin Mathilde draagt deze middag een andere outfit dan deze voormiddag: ze veranderde naar een pantalon en top gemaakt uit dezelfde rood met beige geruite stof. De top kenmerkt zich met een soort van flap op de linkerschouder. De outfit is van Natan. Hieronder zien jullie een campagnebeeld waarin ook met zo’n flap wordt gewerkt:

Mathilde droeg de broek al eerder tijdens het slotconcert van “Merci voor de muziek“, de top hebben we volgens mij nog niet eerder gezien.

Ze draagt er bordeaux pumps, en een bordeaux clutch bij.

5 Reacties

  1. Ik vind het een heel mooi broekpak ,dat de Koningin aan heeft.

  2. Ook Koninginnen worden ouder. Ik zag vandaag Koningin Mathilde voor het eerst met een leesbril op !

  3. Een mooi rondje winterstoffen! Leuk met bordeaux gecombineerd

  4. Best mooi. Toffe print en goede kleur. Dat stuk stof op de schouder had misschien niet gemoeten.

  5. Geestig alternatief voor een traditioneel kostuum. De print is echt iets voor haar. Nieuwe oorbellen, denk ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..