Andermaal een officiële activiteit die kan doorgaan als familiebijeenkomst voor de Belgische koninklijke familie! Na de overhandiging van de Blauwe Muts, is het vandaag de officiële openingsceremonie van de Koninklijke Militaire School voor Prins Gabriël. Daarbij kunnen Koning Filip en Koningin Mathilde uiteraard niet ontbreken, maar ook Prins Emmanuel, Prinses Eléonore en grootvader Koning Albert zijn van de partij!

Enkel oudste zus Prinses Elisabeth ontbreekt. Dat komt omdat zij reeds is teruggekeerd naar het Verenigd Koninkrijk, waar het academiejaar van Lincoln College al opnieuw is begonnen.

Koningin Mathilde haalt voor vanavond een gekende outfit van Natan uit de kast: ze draagt een mosgroene mantel die we eerder zagen op 15 oktober 2019 tijdens het staatsbezoek aan Luxemburg en op 17 november 2021. Hieronder zien jullie een mantel uit een gelijkaardige stof, al is Mathilde’s mantel voor haar op maat gemaakt:

Ze draagt er net als beide vorige gelegenheden dezelfde groene jurk met print onder, eveneens van Natan. Hieronder zien jullie de stof van de jurk:

Mathilde heeft deze jurk – zonder de mantel – nog opnieuw gedragen op 17 maart 2021.

De groene hoofdtooi die Mathilde erbij draagt is gemaakt door Fabienne Delvigne uit exact dezelfde stof als haar mantel. Het model kreeg de naam ‘Maëlle’:

Ze droeg deze hoed ook op 15 oktober 2019. Ook haar cognacbruine clutch, gemaakt uit krokodillenleer, is van Fabienne Delvigne, meer bepaald het model ‘Virginia’:

Haar groene oorbellen zijn van Percossi Papi.

Prinses Eléonore draagt deze avond een ecru mantel boven een witte trui:

© Alle afbeeldingen in dit artikel: screenshots uit de live uitzending

1 Reactie

  1. Wat een mooi meisje is prinses Eleonore .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..