Op maandag 1 oktober 2018 nemen de Vorsten deel aan de officiële opening van de Bruegel-tentoonstelling in het Kunsthistorischen  Museum te Wenen. De tentoonstelling is een bijzonder overzicht van de werken van de oude meester, die bijna 450 jaar geleden is overleden.  

In de voormiddag worden de Vorsten ontvangen door de Oostenrijkse President dhr Van der Bellen en zijn echtgenote in de Hofburg. In de namiddag bezoeken zij tevens de Rathaus en wandelen nadien naar de Nationalbibliothek. Het programma wordt afgesloten met de officiële opening van de tentoonstelling.

 

Koningin Mathilde droeg voor deze gelegenheid een groene wollen jurk met een strik als halslijn. De jurk is van Natan, hieronder zien jullie de jurk in het bordeaux:

De jurk wordt momenteel verkocht voor 1850 euro. Mathilde koos voor haar gewoonlijke combinatie met accessoires in dezelfde kleur als haar jurk: haar pumps, haar riempje, haar nieuwe fluweelvilten hoed van Fabienne Delvigne en haar (smaragden) oorbellen zijn eveneens in het groen. 

We spotten ten slotte nog een zwarte clutch en grijze handschoenen.

Wat mij betreft een heel geslaagde look voor Koningin Mathilde! Wat vinden jullie?

12 Reacties

 1. Ik vind het een erg geslaagde en stijlvolle look, alleen tekent de jurk net iets te veel.

 2. Heel erg mooi, de totale look is schitterend.

 3. Toch geen Viktor en Rolf(strik) en geen jagerspakje! Maar wel heel leuk, mos-blad-groen en dus een herfstige kleur, het roestbruin was ook goed geweest. En een soort van jagersmuts haha leuk idee.

 4. Mooie herfstkleur, mooi vallende wollen stof, leuk hoedje, mouwlengte mooi, strik kraag staat goed, roklengte prima maar als Natan nu de taillenaad eens achterwege had gelaten en de ruimte die het bovenlijfje heeft in een vloeiende beweging naar de rokzoom had doorgetrokken dan was er niet zo’n rommelig geheel rond de taille en buikzone ontstaan.

 5. Helemaal mee eens met Margot ! Prachtige kleur en alles past uitgezonderd die naad en altijd maar het riempje . Weglaten was beter geweest !

 6. De kleur is fantastisch en de schoenen en hoedje erbij ook. Zeer verzorgd. Eens met bovenstaande opmerkingen over de taille.
  Wat leuk even heen en weer voor de opening tentoonstelling.
  Ik schrok van de prijs. Zo duur is Natan toch niet?

 7. Prachtig! Een echte voltreffer, vooral ook in combinatie met dat leuke hoedje en de oorbellen.

 8. Prachtige jurk,maar inderdaad, tekent teveel over de buik.Een goede step-in eronder en de problemen zijn opgelost! Koningin Mathilde stapte als eerste uit het vliegtuig.Dat heb ik nog nooit gezien.

 9. Mooi design, Mathilde kan de jurk best aan. De gedempte herfstkleur is ook goed, allicht meer te maken met de blaren dan veel jagers onzin!

  1. Altijd goedgemutst, geloof ik.

 10. Kleur staat haar prachtig, ook de strik flatteert.

 11. Mooie jurk maar altijd dat riempje. Daardoor wordt de buik sterk geaccentueerd. Blijkbaar zit ze graag ingesnoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..