Gisteren heeft Koningin Mathilde het “Federaal Jaarboek Armoede in België” in ontvangst genomen op het Koninklijk Paleis te Brussel. Ze sprak daarbij ook de auteurs van het boek over de aandachtspunten die zij hebben vastgesteld.

Koningin Mathilde droeg een lange mantel in dierenprint:

Onder de mantel droeg ze een top in exact dezelfde print, met een zwarte rok. Deze mantel komt uit de herfst/winter 2014 collectie van Natan:

Natan10487610_725895527483984_3954176037509410837_n

Koningin Mathilde heeft ook een korte versie van deze mantel, ze droeg deze op 26 februari dit jaar bij een bezoek aan de provincie Vlaams-Brabant (zie deze link).

Wat vinden jullie de mooiste versie? Lang of kort?

6 reacties

  1. Mooie jas. Staat haar wel !

  2. De korte versie is wat pittiger. Staat goed op een rokje. De lange versie is ook heel mooi. Ze zou t eens kunnen proberen met een slanke pantalon. Als ze zit toont het erg breed…misschien is een maatje kleiner mogelijk bij deze versie?

    Ik vind t leuk dat deze koningin met haar toch wat brave imago zich toch waagt aan dierenprints die haar trouwens goed staan!

  3. Ik vind beide versies erg leuk.

  4. Mooie jassen zowel de korte als de lange. Zo’n dierenprint staat pittig.

  5. Leuk leuk leuk! Juist zo’n keurige dame als Mathilde kan heel goed een dierenprintje dragen. Ordinair zal ze nooit worden.

  6. De print staat haar goed. Mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..