Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen in het Koninklijk Paleis te Brussel de atleten die het afgelopen jaar een medaille hebben behaald op een Europees of wereldkampioenschap of een bijzondere wedstrijd hebben gewonnen in een olympische of paralympische sport. Naast de atleten zijn ook hun respectievelijke coaches en een delegatie van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité en het Belgisch Paralympisch Comité uitgenodigd op deze receptie.

Koningin Mathilde draagt vandaag opnieuw haar rode jurk van Natan:

Het is momenteel duidelijk een favoriet in de kast van Mathilde, want de voorbije drie weken heeft ze de jurk maar liefst drie keer gedragen! We zagen haar er al eerder in op 12 oktober 2018, op 13 december 2018, mogelijks op 22 januari 2019, op 12 maart 2019, op 22 oktober in Japan, en op 25 oktober ten slotte.

Mathilde draagt er de Lotus Studs bij van Christine Bekaert:

3 reacties

  1. Zo val je op in een gezelschap van donkergekleden. Staat haar goed. En wat een schitterende zaal van t paleis.

  2. Leuke jurk maar als ze het zo frequent blijft dragen werkt het wel bij mij als een rode lap op een stier. Las a.u.b. een pauze in.

  3. dit zijn wel modellen die je nu moet dragen binnen 2 jaar is het gedateerd of moet je het laten aanpassen, dus dragen moet niet iets nieuw voor ieder ontvangst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..