Het blijft onaangekondigde activiteiten regenen in de agenda van Koningin Mathilde vandaag. Na de wandeltocht van deze ochtend werden daarna de Belgische provinciegouverneurs ontvangen voor een werklunch.

© Koninklijk Paleis

Koningin Mathilde draagt voor deze werklunch een grijze jurk met drapering over de schouder van Natan Couture. Hoewel je het niet ziet op bovenstaande foto, (maar wel duidelijker op de foto hieronder) zit er een fijne ruit in het patroon van de jurk. Ze droeg deze al eerder op 15 oktober 2021 en op 10 maart 2022.

Ze draagt er net als de vorige keren rode accessoires bij: rode pumps en een rode clutch.

© Koninklijk Paleis (uitvergroot deel uit bovenstaande foto)

Koningin Mathilde koos voor een prachtige diamanten broche (een vermoedelijk verjaardagscadeau van enige jaren geleden) die ze spelde op het gedrapeerde stuk van de jurk. Ze draagt er ook diamanten oorbellen bij.

Later op de dag brachten Koning Filip en Koningin Mathilde ook nog een bezoek aan de nieuwe hoofdzetel van de bank BNP Paribas Fortis in Brussel, tweehonderd jaar na de oprichting van de Generale Maatschappij van België, de Belgische investeringsmaatschappij waaruit de Generale Bank (nu: BNP Paribas Fortis) ontstond. Het nieuwe gebouw aan de Warandeberg is een passief gebouw en voldoet aan de strengste normen op vlak van innovatie en milieuprestaties. Tijdens het bezoek zijn er drie inhoudelijke workshops over de huidige uitdagingen voor de bancaire en financiële sector: de digitalisering (waaronder ook de toegankelijkheid van bancaire en financiële diensten voor mensen met weinig digitale vaardigheden), de verduurzaming en het menselijk kapitaal.

Koningin Mathilde droeg tijdens dit bezoek exact dezelfde outfit als tijdens de werklunch.

4 reacties

  1. Het staat haar goed….maar mij valt vooral op dat haar haar goed zit.
    Korter en mooi gebruikt….wat mij betreft mag dat zo blijven!

  2. Vanmorgen was ze ook nog op stap met kwetsbare jongeren geren in Brussel.
    Weer drukke dag voor haar

  3. Ik vind het kapsel van Koningin heel geslaagd. De jurk vind ik wat saai.

  4. Serieuze jurk. Goed verzorgd totaalbeeld.
    Ik zie haar liever in frissere kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..