Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen de atleten die tijdens het Europees of Wereldkampioenschap van 2018 een medaille hebben behaald. De atleten worden vergezeld door hun coaches. Een delegatie van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité en het Belgisch Paralympisch Comité is eveneens uitgenodigd.

 

Koningin Mathilde draagt tijdens deze ontvangst een gele jurk van Natan met korte mouwen van Natan, met een minieme witte abstracte print ter hoogte van de taille.

Mathilde droeg deze jurk al enkele keren eerder: op 18 juni 2015, op 12 november 2015, op 12 juli 2016 en op 27 juni 2017

Eerder op de dag werd door het paleis ook onderstaand filmpje vrijgegeven:

 

Koningin Mathilde betuigt hiermee duidelijk haar steun aan campagnes die inzetten op mentale gezondheidszorg. 

Ze draagt in het filmpje een witgrijs jurkje van Natan, dat ze al eerder aanhad bij aankomst in India op 5 november 2017 en op 25 mei 2018

3 Reacties

  1. Altijd een fan van het gele jurkje geweest maar hij oogt nu toch wel erg strak aan de bovenzijde. Het witgrijze jurkje vind ik ook leuk qua halslijn en mouwtjes maar volgens mij heeft ze er weer stiekem een riempje bij gedragen waardoor de belijning van het jurkje een beetje verloren gaat.

  2. Het gele jurkje is mooi. Heeft inderdaad de typische Natan kenmerken als strak op de maagstreek. t Witte jurkje is zo met t goud van de stoel een echte koninginnejurk.

  3. ik wil graag geloven dat mensen met een zekere , eerder ideologische invloed zoals koningin Mathilde van België , die invloed aanwenden om de wereld nog verder te brengen van het woeste begin van de mens , voor de beschaving belangrijk werd .. Op weg naar een wereld in harmonie .
    Voorlopig kunnen we stellen dat een land als België er (nog) slechter aan toe zou zijn zònder het huidige koningshuis .
    En ik weet niet of dat van alle koningshuizen kan worden gezegd .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..