Hare Majesteit de Koningin neemt, in haar hoedanigheid van Erevoorzitster van UNICEF België, deel aan een ontmoeting rond kinderarmoede. met jongeren en hun families, vertegenwoordigers van UNICEF België, de netwerken voor armoedebestrijding en verenigingen die kinderen steunen die in precaire omstandigheden leven. Ze pleit voor een nieuwe impuls en duurzame oplossingen in de strijd tegen armoede van kinderen en van hun families.

Het bezoek zoomt in op de Brusselse vereniging ‘Vrienden van het Huizeke’ die tandems van armoede-experts en maatschappelijk werkers inzet aan de schoolpoorten. Deze brugfiguren scheppen een band tussen de school en ouders en ondersteunt kwetsbare gezinnen zodat zij de kans krijgen om via de school uit de armoede te geraken en een betere toegang te krijgen tot hun rechten.  

Koningin Mathilde draagt vandaag een witte geruite wollen pantalon van Natan:

Ze droeg deze broek eerder op 3 december 2020.

Ze draagt er een zwarte top boven, en een zwarte (of donkerblauwe?) mantel, maar de foto’s zijn niet zo duidelijk hierover. Ze draagt zwarte laarsjes.

We zien ook opnieuw haar zwarte grote fantasieoorbellen van Giorgio Armani:

6 reacties

 1. Heel mooi! Staat haar beeldig!

 2. Ik vind deze combinatie beter dan die van vorig jaar.
  Toen vond ik het te veel wit/zart geruit.

 3. Ziet er heel goed uit, een beetje stoer met dat leer en dat mag ook wel.
  De combinatie vorig jaar vond ik ook goed, maar wel fijn dat het nu geen exacte kopie is van de vorige keer dat ze deze broek droeg.

 4. Lekker vlot ook al zie ik t alleen zittend!
  Leer past haar goed! Ga zo door

 5. […] These Natan wool trousers have a high waist, matching belt, and wide legs, all done up in a bold check. The Queen has had them in her closet since late 2020. Yesterday, on a visit to a secondary school, she paired the trousers with a faux black leather shirt with a high neck. She wore this entire ensemble – as is – in December 2021. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..