Op uitnodiging van de President van de Democratische Republiek Congo (DRC), Zijne Excellentie Félix Antoine Tshisekedi Tshilombo, brengen Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin een officieel bezoek aan de DRC van dinsdag 7 juni tot en met maandag 13 juni. Ze worden vergezeld door de Eerste Minister, Alexander De Croo, de Minister van Ontwikkelingssamenwerking, Meryame Kitir en Staatssecretaris voor Relance en Strategische Investeringen, belast met Wetenschapsbeleid Thomas Dermine. De Belgische delegatie zal stoppen in Kinshasa, Lubumbashi en Bukavu.

Koning Filip en Koningin Mathilde hebben deze avond een diner met de Belgische delegatie. Daarvoor hadden ze nog een ontmoeting met studenten van het Enabel project ‘World Skills’.

Koningin Mathilde draagt een nieuwe maxi-jurk met een print van kleurrijke verticale strepen. Ook deze jurk liet ze maken door Odile Jacobs!

De oranje riem en de oranje clutch zijn beide van Natan. De gouden oorbellen zijn de Olivia Flower Earrings van Tikli Jewelry:

Moeilijk te zien, maar onder haar jurk draagt ze haar favoriete oranje sleehakken. Dankzij Heaven kennen we hier eindelijk de ontwerper van, namelijk Salvatore Ferragamo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..