Op uitnodiging van de President van de Democratische Republiek Congo (DRC), Zijne Excellentie Félix Antoine Tshisekedi Tshilombo, brengen Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin een officieel bezoek aan de DRC van dinsdag 7 juni tot en met maandag 13 juni. Ze worden vergezeld door de Eerste Minister, Alexander De Croo, de Minister van Ontwikkelingssamenwerking, Meryame Kitir en Staatssecretaris voor Relance en Strategische Investeringen, belast met Wetenschapsbeleid Thomas Dermine. De Belgische delegatie zal stoppen in Kinshasa, Lubumbashi en Bukavu.

Koningin Mathilde draagt als tweede outfit van vandaag tijdens een rondetafel over vrouwenrechten in de Academie van Schone Kunsten een witte jurk met blauwe print van Esmeralda Ammoun.

Ze droeg deze outfit al eerder op 21 juli 2021. Net als toen draagt ze er dezelfde felblauwe pumps bij van Giorgio Armani (hieronder te zien in het zwart):

Haar wit met blauwe oorbellen zijn van Percossi Papi en de blauwe enveloppe clutch is van Natan (onderaan te zien op de foto):

3 reacties

  1. Heb dit altijd mooi gevonden…..en het is duidelijk dat ze zich goed voelt tussen de ’gewone” bevolking.

  2. kan moeilijk 21 juli 2022 zijn

    1. Je hebt gelijk! Dat moet natuurlijk 2021 zijn. Ik heb het meteen aangepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..