Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen ter gelegenheid van het nieuwe jaar de Secretaris Generaal van de NAVO en de Permanente Vertegenwoordigers, de leden van het Internationaal Secretariaat en de Militaire Vertegenwoordigers bij de NAVO, alsook de Officieren Generaals van SHAPE.

Koningin Mathilde draagt voor deze derde nieuwjaarsreceptie een rode jurk met lange mouwen. De jurk heeft een subtiele bloemenprint. De ontwerper is Natan, en Mathilde droeg deze jurk eerder op 23 november 2018 in Berlijn.

Ze draagt er gouden geometrische oorbellen bij. Volgens mij heeft ze vandaag geen handtasje bij zich.

7 reacties

 1. Niet zo flatteus …….de rode kleur is mooi endaar blijft het bij voor mij.

 2. De jurk kon ik de vorige keer niet zo goed zien maar het is geen flatteus model door de strook rondom de taille. Ook zit het haar niet zo leuk met zo’n zak in de nek, het zat afgelopen dagen vlotter. De oorbellen met de 2 cirkels zijn leuk maar volg. mij niet nieuw maar ik kon ze ook niet zo snel weer vinden.

 3. Geen mooie outfit, inclusief haar,
  Bad day voor dr koningin.
  Kan gebeuren!

 4. Allesbehalve een fraaie outfit. Het lijkt wel of haar figuur behoorlijk is veranderd. Wordt tijd voor een styliste. Vind het een slobber jurk.

 5. Op de afbeeldingen komt deze jurk niet duidelijk genoeg voor. Dus maar liever geen commentaar, ook geen oordeel erover!

 6. Het zou een vlotte frivole jurk kunnen zijn met dunne stof, ongelijke lengte, bollere mouwen. Maar t geheel maakt juist ouwelijk. Geen goed ontwerp van Natan voor haar deze keer.

 7. om vlug te vergeten !! al die nieuwe looks!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..