Vandaag heeft het Belgische hof twee nieuwe foto’s vrijgegeven van de vier kinderen van Koning Filip en Koningin Mathilde. Zij hebben momenteel een weekje herfstvakantie, meteen ook de reden waarom de agenda van Koningin Mathilde vrij leeg is.

0a

0

© Christian Lambiotte – Koninklijk Paleis

Prinses Elisabeth draagt op deze foto een poncho in het pied de poule motief, met een zwarte hoge nek. Naar alle waarschijnlijkheid draagt zij deze poncho van Armani Jeans:

ArmaniJeans41588030sh_16_n_f

De poncho is momenteel te koop voor 220 euro.

Wat vinden jullie van deze nieuwe foto’s?

Noot van de redactie: Prinses Elisabeth is een tienermeisje. Hou hier aub rekening mee in het formuleren van eventuele reacties, en hou steeds in het achterhoofd dat in deze fase van haar leven negatieve commentaar heel zwaar kan aankomen.

6 reacties

  1. Wat een leuke foto’s! De kinderen zien er allemaal prachtig uit! Het haar van Elisabeth vind ik mooi zitten, zo met die slag/krul erin!

  2. Prachtige foto’s van de koningskinderen. Maar wel duur,zo’n poncho.

  3. Leuk om zo nu en dan ontspannen foto’s van de kinderen te zien. Zij schijnen er zelf ook geen problemen mee te hebben zo nu en dan de Media te ontmoeten (met mate, natuurlijk).
    Elizabeth is al een mooie tiener met prachtig haar en leuk gekleedt voor haar leeftijd.

  4. Mooie foto’s. Stralende gezichtjes. Ze stralen ! Leuke poncho. Familie om trots op te zijn !

  5. Heel fijn dat we de kinderen zo vaak te zien krijgen, en dat het paleis tegelijk zelf de teugels strak in handen houdt. Dit is echt een ideaal evenwicht!

  6. Leuk gezin. Mooi gekleed. Prinses Elisabeth heeft een hartelijke geïnteresseerde uitstraling. En wat een geinige poncho!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..