Ter gelegenheid van hun diamanten bruiloft hebben Hunne Majesteiten Koning Albert en Koningin Paola hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen samengebracht.

Wat een fijne verrassing! Stiekem had ik ergens wel verwacht/gehoopt dat deze bijzondere huwelijksverjaardag de ideale gelegenheid zou zijn om nog eens een familiefoto te nemen. De vorige familiefoto dateert van 2 jaar geleden, juli 2017, ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van Koningin Paola.

Koningin Mathilde draagt op deze foto een nieuwe gebloemde midi-jurk met lange mouwen van Natan:

Prinses Elisabeth draagt een wit-blauwe jurk met een print van bloemen en fruit van Diane von Furstenberg:

Voor zij die geïnteresseerd zijn in de kledij van de andere koninklijke dames, kan ik voorlopig al dit overzicht geven: Prinses Astrid draagt een rode jurk van Dries Van Noten:

Prinses Laetitia Maria, jongste dochter van Prinses Astrid, draagt een jurk van Sandro (met dank aan NettyRoyal op Twitter):

Prinses Maria Laura, de oudste dochter van Prinses Astrid, draagt een wit/beige mouwloze jumpsuit. Onderstaand model van & Other Stories lijkt heel hard op diegene die ze aanheeft, het enige verschil dat ik zie is de kleur van de knopen:

10 Reacties

 1. Het is inderdaad fijn om nog eens een familiefoto te zien. De enige afwezige is prins Joachim.
  Ik vind dat de koningin er fantastisch uitziet in deze jurk.

 2. Benjamin Van Aerschot

  Was de laatste keer niet met met koningin Paola haar 80ste verjaardag?

  1. Volledig juist! Bedankt voor de verbetering, ik pas het meteen aan.

 3. Het lijkt een gezellige ontspannen familie. Mathilde staat er goed op. Mooie jurk ! En haar dochter is ook goed gekleed. Haar staat alles goed met haar fijne figuurtje! Astrid kijkt wat somber in een voor haar doen vlot merk. Paola had nog wel meer aandacht kunnen schenken aan haar outfit…maar ach nu onderstreept ze het ontspannen karakter van een tuinparty.

 4. Mooie jurk voor koningin Mathilde!

 5. Met alle respect. Het lijkt wel alsof prinses Astrid tegenwoordig op alle foto’s met familie haar best doen ontstemd te kijken. Jammer van zo’n mooie vrouw.

 6. mooie kledij van deze dames, prinses Astrid heeft het mooiste kleed vindt ik ,spijtig dat ze zo afwezig kijkt, ze is zo een lieve vrouw !!!

 7. Astrid lijkt weer super happy. Telkens Filip aanwezig is, doet zij precies zo eigenaardig. Misschien denkt ze dan aan haar tante Marie Christine die ooit over Boudewijn zei “Ceci n’est pas mon Roi”. En waarom staat Claire bijna verdoken achter Lorenz ? Een haar in de boter met Laurent ? En Gabriel en Emmanuel in blazer met das ? Elisabeth lijkt mij haar plaats in het centrum op te eisen. Lijkt me in het geheel niet timide zoals haar vader. Zal eerder naar haar moeder neigen. En dan wat de kledij betreft, het lijkt mij nogal rommelig.

 8. Ik vind dit eigenlijk een leuke relaxte foto. Een “echte” familiefoto. Ook al ziet iedereen er vanalles in dat hij/zij op voorhand al wou zien.

  Op Astrids donderwolkgezicht na vind ik dit echt niet negatief. Je zou eens foto’s van mijn familie moeten zien haha 😉

 9. Iedereen is toch maar mooi naar het zonnige Zuiden afgezakt. Een ontspannen dag met de hele (half-Italiaanse familie). Je merkt dat Paola haar roots hier liggen. Kleding allemaal ok. Paola vind ik altijd gepast en goed gekleed. Het mint-groen blousje (opengeknoopt) en verder grijs is een geweldige combinatie op de bruine huid. Haha ik zie ze verder nog wel een picknick hebben of aanschuiven aan een grote tuintafel. La dolce vita!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..