Hare Majesteit de Koningin woont een muzikaal eerbetoon bij ter ere van Baron Arie Van Lysebeth die na 23 jaar de fakkel doorgeeft als voorzitter van de Jury van de Internationale Koningin Elisabethwedstrijd voor Muziek. Het concert is georganiseerd door de Koningin Elisabethwedstrijd en vindt plaats in Flagey te Brussel.

Koningin Mathilde droeg gisterenavond een zwarte mouwloze zwarte jurk met een kanten motiefje. De jurk is van Esmeralda Ammoun. Mathilde droeg deze jurk al eerder op 11 november 2018. Daar verscheen toen maar één foto van. Deze twee foto’s van gisteren geven ons een beter zicht op de details van de jurk van dichterbij.

Mathilde droeg er opvallende grote zwarte fantasieoorbellen bij, en een donkerblauwe clutch van Olga Berg:

7 Reacties

 1. Wat een beeldschone Koningin !

 2. Mooi jurkje dat zoo MOOI staat bij onze koningin.
  Een goede herdrager en dus basis-stuk voor in de kleerkast. Een kort jasje in dezelfde stof zou een chic geheel zijn geweest. Krijg er kippenvel van en niet omdat ik het zo mooi vind van wat ze aan heeft. Maxima blijkt ook niet zo’n koukleum(draagt ook graag korte mouwen op een koude dag. Ze zal toch wel een jas gedragen hebben bij binnenkomst??

 3. Gewoon prachtig, kapsel is eens niet zo oubollig en ze is een beetje zwaarder opgemaakt wat haar beeldig staat. Meer van dit!

 4. Mathilde is heel knap hier, zo een beetje meer opgemaakt mag best. Dat kleedje staat haar ook super.

 5. Prachtige jurk en flitsende oorbellen ! Make up en kapsel echt mooi ! Heel knappe verschijning !

 6. ja een echte koninklijke verschijning! Zo stralend op de foto!
  Vraagteken is waarom ze een blauw tasje bij zich had…

 7. Tja, ik vind haar er hier ook geweldig in uitzien, qua jurk, haar en make-up. Omtrent het blauwe tasje daar is m.i. over nagedacht. De voering van de meer broderie kant is een soort nachtblauw. Je kunt dit goed zien op NMR. Ik ga het voor de eerste keer zeggen bij koningin Mathilde: ik vind de bellen niet mooi. Bij de prachtige broderie had een blaadjes motief als van Tikli passend bij haar horloge en armbandje m.i. mooier geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..