Hare Majesteit de Koningin brengt een werkbezoek aan Mozambique in haar hoedanigheid van pleitbezorger van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties.
Tijdens het werkbezoek worden er verschillende terreinbezoeken ondernomen en maakt de Koningin kennis met lokale leefgemeenschappen en moedigt zij initiatieven aan die een reële impact hebben op het dagelijkse leven van de mensen. Tevens bezoekt zij projecten die het economisch empowerment van vrouwen en de strijd tegen geweld op vrouwen ondersteunen. Verder zijn er bezoeken gepland rond kwaliteitsonderwijs en -gezondheid, met inbegrip van de mentale gezondheid.

© Wim Dehandschutter

Koningin Mathilde draagt vandaag een zijden gestreepte jurk. Het is de eerste keer dat ze deze jurk draagt, ook al komt de jurk nog uit de zomercollectie 2018 van Natan (links op de foto):

Later op de dag trok Mathilde een andere jurk aan:

Ze koos voor haar oranjerode lange jurk van Natan:

Mathilde droeg deze jurk al eerder op 10 november 2017 en op 8 februari 2018.

4 Reacties

  1. DEZE JURK LIJKT VEEL OP EEN JURK,DIE DE kONINGIN EERDER HEEFT GEDRAGEN,D

  2. Ja dat klopt tjitske maar die was van dikkere stof. Natan valt wel vaker in herhaling zoals ook bij dit model. Misschien wel lekker luchtig daar, ik denk te zien dat het er benauwd warm is.

  3. Die oranje rode maxijurk staat haar fantastisch, bloezend lijfje elastische taille, zo makkelijk kan het zijn.
    Het is misschien lastig om afscheid te nemen van haar favoriete model jurkje maar dit wordt echt wel tijd! Ze begint nu ik de foto’s van het zijden jurkje zie van achter genomen toenemend ‘moeke’ achtig in uit te zien.

  4. ik dacht ook een wat oudere jurk te herkennen.
    De kleurtjes zijn leuk masr het model niet meer.
    De rode jurk past goed bij dit type bezoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..