Hare Majesteit de Koningin brengt een werkbezoek aan Mozambique in haar hoedanigheid van pleitbezorger van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties.
Tijdens het werkbezoek worden er verschillende terreinbezoeken ondernomen en maakt de Koningin kennis met lokale leefgemeenschappen en moedigt zij initiatieven aan die een reële impact hebben op het dagelijkse leven van de mensen. Tevens bezoekt zij projecten die het economisch empowerment van vrouwen en de strijd tegen geweld op vrouwen ondersteunen. Verder zijn er bezoeken gepland rond kwaliteitsonderwijs en -gezondheid, met inbegrip van de mentale gezondheid.

Koningin Mathilde draagt vandaag een wijde broek met een print van rode bladeren, met daarboven een beige-witte top. De outfit is van Natan:

Ze droeg deze outfit al eerder op 24 juni 2018 tijdens het vakantiebezoek met de kinderen.

© Wim Dehandschutter

Zoals op bovenstaande foto duidelijk te zien is, droeg Mathilde een paar sleehakken van Tommy Hilfiger in taupe (hieronder wordt een lichtere kleur getoond):

Mathilde heeft deze schoenen ook in het donkerblauw. Op onderstaande foto zijn ook duidelijk haar goudkleurige oorbellen te zien:

© Wim Dehandschutter

’s Avonds trok Koningin Mathilde een nieuwe jurk aan voor een gesprek met twee slachtoffers van geweld, en het daaropvolgende diner:

© Screenshot met dank aan Wim Dehandschutter

Mathilde’s jurk is de Talita jurk van Diane von Furstenberg:

6 reacties

  1. Broek is mooi voor dit bezoek en het kleedje is perfekt en mooi, Zelfs zonder veel opsmuk is Mathilde knap. De schoenen onder de broek zijn wel heel hoog, voor haar gemak zou ik ze wel de helft lager willen.

  2. Leuke tropische prints voor broek en jurk!

  3. Klaar voor zo mee op het veld te werken! (outfit 1). Tweede outfit heel vlot, staat pittig.

  4. Goede keuze voor de activiteiten! Vooral de jurk is prachtig ! Kleuren passen goed bij het land !

  5. leuke kledij, passend voor de activiteiten!

  6. Broek- outfit goed voor veldwerk.
    De jurk op t plaatje ziet er goed uit. Kan niet goed beoordelen hoe de koningin er mee staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..