Over iets minder dan twee weken, op 21 juli, is het de Nationale Feestdag in België. Koning Filip en Koningin Mathilde zijn dan exact één jaar de regerende vorsten van het land. Traditioneel is het een erg drukke dag voor de koninklijke familie, en dat zal dit jaar niet anders zijn aangezien de familie serieus is uitgedund door de troonswissel zeg maar. Koning Albert en Koningin Paola zullen alleszins niet aanwezig zijn.

De dag start met een Te Deum-viering in de Sint-Michiels-en-Sint-Goedelekathedraal in Brussel. In de namiddag staat het militair defilé op het programma. Wat de koninklijke familie daarnaast nog bijwoont in Brussel is elk jaar anders. We zien Mathilde dan meestal ook in 2, soms 3 verschillende outfits die dag. Heel vaak kiest ze daarbij voor één nieuwe outfit, en één herdragen outfit. Ik heb dan ook een stijladvies samengesteld in deze twee delen.

Hieronder zien jullie een collage van 5 nieuwe outfits die me geschikt lijken voor de Nationale Feestdag. Ze zijn allevijf van Belgische ontwerpers die Mathilde bij mijn weten nog niet eerder heeft gedragen: (van linksboven naar rechtsonder) Maison Martin Margiela / Bruno Pieters / Cedric Charlier / Mooiloop / Annemie Verbeke

134263028

Daarnaast heb ik ook even gesnuffeld in mijn Mathilde-archief, en er deze vijf outfits uit opgevist die ik graag nog een keertje wil terugzien, en die me ook geschikt lijken voor de Nationale Feestdag:

Klik hier voor de collage!!

Hebben jullie zelf een suggestie voor wat Mathilde kan dragen op de Nationale Feestdag op 21 juli? Laat het gerust achter in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..