Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen Z.E. Dhr. António Guterres, Secretaris-generaal van de Verenigde Naties, voor een lunch. De lunch vindt plaats in het Kasteel van Laken.

© Place Royale/RTL
© Place Royale/RTL

Koningin Mathilde droeg voor deze lunch haar roze effen jurk van Bernard Depoorter:

Ze combineerde dit met oorbellen met een roze steen. De clutch die ze droeg is van Armani Privé:

De jurk is duidelijk een favoriet van Koningin Mathilde: ze droeg deze al eerder op 10 oktober 2016, op 20 december 2016 en op 17 januari 2017.

14 Reacties

 1. De nieuwe oorbellen zijn ook een favoriet (en terecht)!

  1. Inderdaad! Goede outfit.

 2. Mooi zonnig plaatje met die matchende gordijnen op de achtergrond. Deze jurk is qua kleur geweldig en ook qua silhouet. Weten we al van wie de oorbellen zijn en wat voor steen het is?

  1. Nee, helaas nog niets over gevonden. Alle informatie is welkom!

 3. De kleur doet haar stralen!

 4. Ik heb dikwijls de indruk dat Mathilde precies doorgezakt staat. (zie 2′ foto). Ligt dit aan de foto’s of staat ze werkelijk zo doorgezakt ? Vinden jullie dat ook ?

 5. Ach ja Kuifje, de koningin is natuurlijk lang en ontmoet vaak leiders, of mensen van koningshuizen die mediterraan, zuid Amerikaans of Aziatisch zijn en dus kleiner. Je krijgt dan al gauw een voorover gebogen houding en niet je langer maken dan je al bent. Was in Denemarken ook zo met Mary en Marie.Daarom zijn maxima en mathilde zo’n leuke combi, die kunnen elkaar recht in de ogen kijken.

 6. Nog een nabrandertje! Overigens zou ik als ik zulke mooie slanke onderbenen als de koningin had vaker platte schoentjes dragen, dat scheelt toch al weer gauw 7 tot 10 cm. Voor koningin Maxima is dat minder een optie omdat ze zwaardere benen heeft en een grote schoenmaat, die door de hoge hakken wat wordt gecamoufleerd.

 7. Staat haar geweldig ! Hoge hakken blijven dragen staat heel vrouwelijk vooral bij een jurk !

 8. Met dit soort ontvangsten is ze een soort Queen van de EU.
  En dat staat haar goed. In deze mooie outfit!

 9. Komt er nog een maandoverzicht van de afgelopen maanden en is de Koningin met vakantie?

  1. Ze verschijnen vandaag! En ja, ik vermoed dat de Koningin de voorbije twee weken met haar gezin in vakantie was, het was Paasvakantie voor de kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..