Hare Majesteit de Koningin bezoekt L’Essentiel, een afdeling van het CHU UCL in Namen waar borstkankerpatiënten en hun naasten ondersteuning krijgen van een pluridisciplinair en professioneel team tijdens hun behandeling. Gekwalificeerde vrijwilligers bieden zowel individuele zorgen als collectieve ateliers en gespreksessies aan. De Koningin brengt dit bezoek deze maand in het kader van de sensibilisering rond borstkanker. Naast de preventieve en curatieve zorg, moet ook aandacht gaan naar het mentale welzijn van borstkankerpatiënten.

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe beige hemdjurk met patroon van donkergroene bladeren:

Ze draagt gouden oorbellen in de vorm van een ginkgo blad, camel pumps, en een nieuwe lederen clutch. Ze debuteert een nieuw Belgisch merk met deze handtas, het gaat om de Comus tas in camel van Clio Goldbrenner:

Iedereen die mij een beetje kent, weet hoe blij ik ben met elk nieuw Belgisch merk in de kleerkast van Mathilde!

Wat vinden jullie van deze nieuwe aanwinsten?

4 reacties

  1. Tja, dit doet niet zoveel voor de koningin niet qua model en vooral niet qua print. Die beige ondergrond en die grote lelijke bladeren, misschien moet de koningin de prints maar overlaten aan van Noten.

  2. Het tasje daarentegen vind ik prachtig in al zijn eenvoud! Zou je de telefoon door het gaas kunnen beluisteren?

  3. Lastig een oordeel te geven over t geheel. Ik vind de print wel leuk..maar deze kleuren doen niet veel voor de queen.

  4. Mathilde is het laatste jaar heel slecht gekleed, Ze moet niet altijd bij Natan zijn. Deze grote bladeren vind ik helemaal niet mooi. Dit kleed maakt haar dik.
    En haar kapsel moet ze ook beetje aanpassen, wat korter en nu en dan opsteken, zie Maxima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..