Hare Majesteit de Koningin bezoekt het landbouwbedrijf Koeweidehof in Merchtem. De Koningin zal er met acht vrouwelijke landbouwers in gesprek gaan over de rol van de vrouw in de landbouwsector. Deze ontmoeting was oorspronkelijk voorzien in het kader van de Ladies’ Day van de Agribex-beurs die door de huidige gezondheidssituatie niet kan doorgaan. Tot slot krijgt de Koningin een rondleiding in het melkveebedrijf, met innovatieve technieken zoals een automatische voederrobot, een melkrobot en een biogasinstallatie. 

Koningin Mathilde draagt vandaag een midi-jurk uit een groene geruite stof van Natan. Het gaat om een mosgroene variant van onderstaande jurk:

Ze droeg deze jurk al eerder op 17 november 2020 en op 12 maart 2021. Net als toen draagt ze er een groene mantel boven, en we zien ook een mondkapje gemaakt uit dezelfde stof als de jurk.

Ze draagt er nieuwe grote ronde fantasieoorbellen bij vandaag, een aankoop van bij het Franse merk Sézane. Het gaat om de Gabrielle oorbellen:

Ze draagt ook nog lange donkerbruine laarzen, en ik meen ook een donkerbruine clutch op tafel te zien liggen.

3 reacties

  1. T wordt erg veel volume zo.
    Terug naar wat korter en een mooie jas.
    Kleur is goed.

  2. IK vond de Koningin maandag mooi en jeugdig gekleed.
    Gisteren wat stijfjes.

  3. […] a repeated Natan dress and matching coat, which I somehow missed the first time around. Hit up ModekoninginMathilde for the […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..