Hare Majesteit de Koningin bezoekt het Koninklijk Conservatorium van Luik. De Koningin maakt er kennis met de academische muziekopleidingen met drie boodschappen:  de klassieke muziek in al haar diversiteit (van barok tot hedendaags); het muziekpatrimonium bewaard in de bibliotheek; en de openheid van het conservatorium naar het grote publiek met de klemtoon op de sociale functie van muziek.  

Als ere-voorzitster van de Koningin Elisabethwedstrijd hecht de Koningin een groot belang aan muziekeducatie en kunstonderwijs. De Koningin bezocht eerder al verscheidene Hogescholen voor muziek in België.

 

Koningin Mathilde ging in het nieuw gekleed vandaag: ze draagt een satijnen broek van Dries Van Noten:

De broek is ecru/beige van kleur, met een donkergrijze of zwarte abstracte print, het lijkt een beetje op veertjes. Mathilde hield de rest van haar outfit vrij sober om alle aandacht op de broek te houden: ze koos voor een zwarte loszittende top, zwarte oorbellen (ik vermoed van Angela Caputi), en een zwarte clutch van Diane von Furstenberg:

2 reacties

  1. Ze ziet er leuk en vlot uit. Mooie broek! Ik vind alleen het haar de laatste tijd niet zo mooi. Te lang in de nek waardoor het wat lijzig wordt.

  2. Lekker vlot!
    Staat goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..