Hare Majesteit de Koningin brengt een bezoek aan het Koninklijk Atheneum van Esneux. Het bezoek kadert binnen de prioritaire thema’s van de Koningin rond pesten op school en tussen jongeren. Tijdens een ronde tafelgesprek maakt de Koningin kennis met de professionele omkadering en nieuwe pedagogische methodes tegen pesten. Daarna zal een rollenspel tussen leerlingen de specifieke aanpak van de school tegen pesten belichten, in het bijzonder de preventie van pestgedrag en de omgang met conflictsituaties.

Koningin Mathilde draagt vandaag een camelbruine wollen pantalon een een blauw-bruin geruit jasje. De outfit is van Natan:

Mathilde droeg deze outfit al eerder op 16 november 2018. Het is opvallend hoeveel outfits die Koningin Mathilde pas in november en december vorig jaar voor de eerste keer aanhad, ze in januari al heeft herdragen! Dit is reeds de 6de keer.

Ze draagt er bij aankomst een lichtbruine mantel bij en heeft een bruine clutch bij zich.

3 Reacties

  1. Haar vaste schooltenue, zeker. En laagdrempelig, zeker. Dat kinderen aanspreekt. Komt mij te matronaal over en verjongt zeker niet.

  2. Tsja… meer een huispak lijkt t. Maar foto’s op locatie heb ik niet gezien om een totaal oordeel te maken.
    Ze is super met kindjes!

    1. Dit pak vind ik echt niet mooi.Kan wel weg…Benieuwd,wat de Koningin de volgende week gaat dragen in Mozambique.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..