De Koningin Elisabethwedstrijd wordt traditioneel afgesloten met twee concerten: een laureatenconcert en een slotconcert. En elk jaar doet Koningin Mathilde moeite om bij beide aanwezig te zijn. Deze avond stond het laureatenconcert op de planning:

Er was helaas geen pers aanwezig vanavond, maar met dank aan een aanwezige in de zaal hebben we toch dit beeld van Koningin Mathilde vanavond! Daarop zien we dat ze een jasje van Giorgio Armani draagt:

En niet zomaar een jasje. Het werd gemaakt uit tweekleurig nappaleer dat bevestigd werd op een transparante tule basis. Het gaat hier om artisanaal vakmanschap. Er hangt dan ook een prijskaartje aan vast van maar liefst 12.000 euro (!)

De foto is verder weinig scherp, maar het lijkt er wel op dat Mathilde het jasje op dezelfde manier draagt zoals het op de Armani website wordt getoond:

Wat vinden jullie van dit jasje? Zouden jullie er 12.000 euro aan kunnen geven?

14 reacties

 1. Ik vind het een heel mooi jasje . Maar de prijs vind ik schandalig hoog.

 2. Een bijzonder mooi jasje, staat haar geweldig. En ach ik vind investeringen bij de koningin bij Armani eigenlijk altijd wel passend. Voor de rest is ze m.i. geen big spender aan oorbellen, boten, huizen, auto’s, vakanties en weet ik wat.
  Als ze rond komt met wat er in haar portemonnee zit, wie ben ik dan om daar een mening over te hebben.

  1. Elegant chique, voor een koningin mag dat wel.Ze heeft door haar slanke figuur het voordeel dat alles past bij haar.

 3. Helemaal met je eens Margot!

 4. Staat onze koningin beeldig!
  En ik sluit mij ook aan bij de mening van Margot.

 5. Een mooi jasje inderdaad maar ook een stevig prijskaartje, als dat klopt natuurlijk. Ik ben royalist, laat dit duidelijk zijn. Maar ik vind het totaal ongepast en decadent om 12.000 € aan een kledingstuk uit te geven, dat ze misschien 3 keer zal dragen. Voor een juweel zou ik nog kunnen in komen.

 6. Er zitten voor 10.000 € gaten in.
  Ik vind er niks aan.
  Schandalig die prijzen. Kan je heel wat arme mensen mee helpen.

  1. Ik ben heel erg met u mee.
   Dut gaat erover. Haar bevolking heeft Hunger en zij koop een jas van 12.000,-€.
   En is niet mooi niet chic, niet elegant.
   Persoonlijk is het een scandal juist in deze tijden waar wij leven.

   1. Nogal kort door de bocht om te stellen dat “haar” bevolking honger heeft. België is een van de meest welvarende landen ter wereld waar er heel weinig armoede heerst. Iedereen kan terecht voor steun en hulp indien dat nodig is. Maar zoals ik reeds schreef : 12.000 € blijft schandalig duur voor een kledingstuk en is decadent.

 7. Zoals ik al schreef,vind ik het jasje ontzettend duur. En inderdaad ,het wordt het . slechts een paar keer gedragen.

 8. Agneswaegemans@gmail.com

  Wie zijn wij om commentaar te geven op onze koningin niet bepaalt mijn smaak maar het staat haar mooi zij is voor de rest een beschijdige dame met veel eleganse en ja ze is koningin dan mag het wel wat meer zijn geniet er gewoon van Agnes

 9. is mooi , is duur , maar ja !!!!
  heeft ze nog geen jasje in die trend? zeg me iets,maar valt mij niet in

 10. Waarom hoeven wij de prijs van dit jasje te kennen?
  Het staat haar bijzonder mooi, en dit is waar dit blog over
  Trouwens op 12/6 droeg ze alweer een ” oud kledingstuk”….

 11. Ik mis je foto’s op garderoberoyal .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..