Vandaag heeft Koningin Mathilde een ronde tafel voorgezeten over het thema van welzijn en mentale gezondheid op de werkvloer.

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

Deze ronde tafel wordt georganiseerd door The Shift en vindt plaats in de hoofdzetel van Realco in Louvain-la-Neuve, een bedrijf dat hygiëneproducten produceert met duurzame chemische stoffen, conform verschillende Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. Aansluitend ontmoet de Koningin ook enkele werknemers van het bedrijf.

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe outfit: een groene trui, met daaronder een groene rok gemaakt uit vegan leer. Die is van Natan:

Het is niet Mathilde’s eerste rok gemaakt uit vegan leer, ze heeft ook al een rood exemplaar in haar kast hangen. En dat is trouwens niet het enige kledingstuk dat ze vandaag draagt dat ze in meerdere kleuren heeft gekocht: haar mantel komt jullie misschien ook wel bekend voor? Het is nochtans een nieuw exemplaar van Zara:

Vergelijk maar eens met onderstaande mantel, die Mathilde al regelmatig heeft gedragen: het lijkt wel dezelfde, maar toch zijn de kleuren anders en ook het patroon komt niet exact overeen, wat betekent dat de Koningin wel degelijk de twee versies van deze mantel heeft gekocht:

Mathilde draagt vandaag een nieuwe handtas, en groene pumps:

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu
© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu
© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

Haar oorbellen zijn volgens mij deze hoops van Tikli Jewelry (tegenwoordig Christine Bekaert):

Wat vinden jullie van deze nieuwe look vandaag? En van Mathilde’s bijzondere keuze om deze kledingstukken zowat ‘dubbel’ te kopen?

Alle foto’s © agencepeps.be

5 reacties

  1. Staat haar heel goed, ze toont vlot en slank

  2. Lekker vlot gekleed. Moet ze vaker doen. Ze is nog jong.

    1. Heerlijk dat de roklengte weer op de knie is. Staat haar zo goed! De hele set is flatterend. Zo veel beter dan de midi jurken. Hier geniet ik van

  3. Zeer mooi . Modieus , klassevol en vlotte look ! Inderdaad mogen er nog vele volgen !

  4. Heerlijk dat de roklengte weer op de knie is. Staat haar zo goed! De hele set is flatterend. Zo veel beter dan de midi jurken. Hier geniet ik van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..