Vandaag vond de vierde en laatste nieuwjaarsreceptie plaats, en ditmaal werden de voornaamste autoriteiten van het land uitgenodigd. Niet alleen de koning gaf een toespraak, ook de eerste minister.

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu
© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

Koningin Mathilde draagt vandaag geen jurk, maar een zwarte wijde pantalon met daarboven een zwart-witte blouse met bloemenprint van Natan:

Ze droeg deze combinatie al eerder op 18 september 2023. Ze draagt er een zwarte clutch bij en oorbellen van René Boivin:

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

Prinses Astrid droeg vandaag een jurk van het Belgische merk Marie Méro, afgewerkt met gele accessoires:

3 reacties

  1. Ik vind deze combinatie niet zo geschikt voor de Koningin.

  2. Prachtige outfit van de Koningin. De kleur van de jurk van Prinses Astrid kan mij niet bekoren. Maar zoals het spreekwoord zegt : “over geuren en kleuren kan men niet discuteren”.
    Dan iets terzijde, waarom moet een kardinaal op nummer 1 staan in de protocolaire rangorde ? Het zou mij logischer lijken dat hij samen staat met de vertegenwoordigers van andere geloofsovertuigingen. Er is toch zoiets als scheiding van staat en kerk en we leven niet meer in de 19′ eeuw waar de RKK het voor het zeggen had. Het wordt de hoogste tijd dat het ministerie van Binnenlandse zaken deze zaak is grondig herbekijkt.

  3. Ik ben niet enthousiast over de kleding van de koningin en van prinses Astrid.
    Bij de koningin ligt het accent op de blouse en dus haar korte bovenlijf. Dat colletje maakt het allemaal nog gedrongener. Over de broek was ms ietsje beter geweest.
    De kleur en fit van de jurk van prinses Astrid is niet geschikt voor een op zich slanke blondine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..