Ter ere van het Staatsbezoek van de Zwitserse president en First Lady vindt vanavond een staatsbanket plaats. Koningin Mathilde schittert vanavond in het lichtroze:

© Wim Dehandschutter

Koningin Mathilde haalt voor vanavond opnieuw haar lichtroze capejurk uit de kast, een couture stuk van Armani Privé, speciaal voor de koningin gemaakt. Ze droeg de jurk al eerder op 22 oktober 2019.

© Wim Dehandschutter

Qua juwelen is de keuze vanavond gevallen voor haar laurierkranstiara en haar diamanten franje oorbellen in strikvorm.

© Wim Dehandschutter

Haar clutch is de lichtroze versie van de La Prima van Giorgio Armani (hieronder in het goud te zien):

Wat vinden jullie van deze look? Ik moet zeggen dat ik de jurk er nog beter vind uitzien met een tiara, dan met een hoed zoals vorige keer!

7 Reacties

  1. P R A C H T I G
    Niks op aan te merken, zeer mooi 🤩

  2. Ze ziet er prachtig uit! Op de een of andere manier lijkt ze ook rekening te houden met presidentsvrouw door de lange mouwen terwijl het wel white tie is. Over de tiara bij dit soort staatsbezoeken snap ik het niet helemaal meer.
    De presidentsvrouw met een klein, tenger postuur heeft m.i. een goede eigen keuze gemaakt qua jurk, ketting en oorbellen. De broche had niet gehoeven.

  3. […] has been A WEEK for state dinners and capes. The Queen brought back this Armani Prive from 2019 (H/T to GardeRobe Royale). I feel she should simply live in the Armani Prive and Dries van Noten end of her […]

  4. O,wat een prachtige Koningin .

  5. O,wat een prachtige Koningin .

  6. Mathilde straalt. Schitterend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..