Ook vandaag staat er een jaarlijks terugkerende activiteit op het programma van Koningin Mathilde: ze reikt de Koningin Mathilde Prijs uit:

Embed from Getty Images

Net voor de prijsuitreiking heeft de Koningin een gesprek met de jongerenjury die ook dit jaar de laureaat van de Koningin Mathildeprijs uit verschillende projecten koos.

Het Koningin Mathildefonds steunt jaarlijks tientallen initiatieven in België die sociaal kwetsbare kinderen en jongeren mondiger maken. De projectoproep ‘I SEE, IDEA, I DO’ geeft specifiek steun en professionele begeleiding aan jongeren die oplossingen zoeken voor lokale uitdagingen en wil zo het ondernemerschap van jongeren aanmoedigen.  

Koningin Mathilde koos vandaag voor een nieuwe jurk van Dries Van Noten, een getailleerde jurk van viscose met kapmouwtjes, met ‘1950s Mimosas’-print:

Ze draagt er een zwarte croco riem over, diamanten oorbellen bij, een donkerblauwe armband, een donkerblauwe clutch van Natan, en te voet onderweg naar het Paleis droeg de Koningin ook een donkerblauwe mantel van Natan over haar schouders.

Ik vind het een prachtige jurk. Wat vinden jullie?

4 reacties

  1. Ik vind het ook een heel mooie jurk . wel koud met die korte mouwtjes.

  2. Kijk deze jurk is de koningin op het lijf geschreven. Ik had hem denk ik nog mooier gevonden zonder ceintuur!
    Door de belichting lijkt iedereen wat bleek, zelfs de getinte mevrouw maar ik denk dat iedereen er heel leuk uitzag.

  3. Dit vind ik echt mooi! Staat haar heel goed.

  4. Dries Van Noten blijft een steeds goede keuze ! Zeer mooie vrouwelijke elegante jurk ! Prachtig ! Harminisch geheel ! Klasse !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..