Vandaag start het staatsbezoek van Zwitserland aan België, en deze ochtend vond de officiële verwelkoming plaats op het Paleizenplein te Brussel. Het is erg koud deze morgen, dus Koningin Mathilde koos voor een lekker warme bordeaux mantel:

De outfit is ons niet onbekend: het is een ontwerp van Christian Dior, en ze heeft er ook haar bordeaux jurk van Christian Dior onder aan. Ze droeg deze al eerder op 16 december 2019 en op 11 februari 2020.

© Wim Dehandschutter

Ook Koningin Mathilde’s clutch en hoed zijn gemaakt door Dior. De hoed droeg ze al eerder op 16 december 2019, met deze zelfde outfit. Haar oorbellen zijn van Percossi Papi:

Wat vinden jullie van deze keuze van Mathilde voor het staatsbezoek?

5 Reacties

  1. Goede keuze, in tegenstelling tot de Zwitserse dame…

  2. We zien de Dior mantel nu voor het eerst van de achterzijde met plooien middenachter, passend bij de shawl! Het is echt een perfecte set samen met de jurk!
    Op zich vind ik een broekpak tijdens een staatsbezoek best kunnen zeker als het koud is. Helaas lijkt de outfit van de Zwitserse dame het meest op een pyjama.

  3. Ja,dat is een misser van de Zwitserse dame

  4. […] welcome ceremony has commenced! According to Garderobe Royale, the Queen’s ensemble is a repeat […]

  5. Mathilde ziet er prima uit in deze kleur, maar het sjaaltje vind ik een beetje onnozel en de hoed niet het beste model voor haar. De Zwitserse first lady heeft het een beetje te simpel gehouden. Benieuwd voor vanavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..