Koningin Mathilde ontdekte vandaag het project Rondleidingen door jongeren van de Jeugdraad van Sint-Jans-Molenbeek, in het Karreveldkasteel. Ze draagt een groene geruite jurk:

Molenbeekse jongeren (16-20 jaar) krijgen via dit project de kans om hun eigen kijk op hun gemeente mee te geven aan toeristen tijdens rondleidingen. Het project krijgt de steun en begeleiding van het Koningin Mathildefonds. Het fonds biedt jongeren met verschillende achtergronden de nodige steun om samen in actie te schieten en oplossingen aan te reiken voor maatschappelijke uitdagingen in hun directe omgeving.

Koningin Mathilde draagt dus een midi-jurk uit een groene geruite stof van Natan. Het gaat om een mosgroene variant van onderstaande jurk:

Ze droeg deze jurk al eerder op 17 november 2020,op 12 maart 2021 en op 9 december 2021. Net als toen draagt ze er een groene mantel boven. Diezelfde groene mantel droeg ze ook nog op 22 december 2021.

Ze draagt er een bruine clutch bij van Natan, haar bruine knielaarzen van Natan en volgens mij deze oorbellen van Angela Caputi:

4 Reacties

  1. Netjes maar t kan veel vlotter

  2. gewoon ouderwets . jammer.

  3. Kan,me,niet bekoren,,zo,ouderwets,,
    Ik,ben,74 maar wil,dit,niet dragen.

  4. Deze jurk zou de koningin over 30 jaar kunnen dragen. Ouwelijk model en onflatteuze kleur. Een misser.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..