Koning Filip en Koningin Mathilde brengen vandaag een bezoek aan de provincie West-Vlaanderen:

Allereerst staat de internationale multimediagroep Roularta in Roeselare op het programma. De Vorsten bezoeken er de redactie en de drukkerij. Vervolgens gaan ze naar de nieuwe brandweerkazerne ‘Post Belgiek’ in Deerlijk, die deel uitmaakt van de hulpverleningszone Fluvia. Na een rondetafelgesprek met de burgemeesters van Deerlijk en Anzegem, de zonecommandant en enkele vrijwilligers, volgt een rondleiding in de kazerne en een oefening met onder andere een blusdemonstratie en een evacuatie door de ladderwagen. Het bezoek eindigt aan het Gemeentehuis van Deerlijk, waar de Koning en de Koningin de bevolking ontmoeten.

Koningin Mathilde verrast ons vandaag door een prachtige jurk te dragen van een voor haar nieuw merk, het Australische Zimmermann:

Deze midi jurk is gemaakt van linnen met een Ikat-bloemenmotief, en wordt geaccentueerd door de ingewikkelde knopen aan de voorkant, blousonmouwen en taille met raffia-riem.

Prinses Elisabeth droeg wel al eens eerder een jurk van Zimmermann, dus wie weet liet Koningin Mathilde zich door haar dochter inspireren!

Ze draagt er lichtroze pumps bij en een lichtroze clutch van Dior:

Haar lichtroze hartvormige oorbellen zijn van Percossi Papi.

3 reacties

  1. Ik vind het niet zo’n geweldige jurk.

  2. Ben niet erg enthousiast!

  3. Ik ben ook niet gek van die jurk, die breed uitgaande onderkant op die lengte vind ik ouderwets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..