Koning Filip en Koningin Mathilde hebben vandaag ter ere van het nieuwe jaar een receptie georganiseerd voor de hoofden van de diplomatieke zendingen die geaccrediteerd zijn in België en hun partners, in het Kasteel van Laken:

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu
© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

Koningin Mathilde draagt vandaag een rode jurk met hoge nek in een blinkende stof. Het is een jurk van Natan Couture:

Ze droeg de jurk al eerder op 20 december 2022. Ze draagt er een rode clutch bij van Christian Dior, rode pumps en diamanten franje oorbellen:

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu
© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

7 reacties

  1. Lieve koningin en weer mooi gekleed

  2. Deze kleur staat de Koningin heel mooi.

  3. De kleur is goed. Het materiaal matig, beetje te plastic! En tsja het model, de plooien beginnen weliswaar onder haar wat hoge taille, wat haar flatteert. Maar ja dan de rok is toch wel echt een theemuts met ook een heel lelijke aangezette rand (alsof ze recentelijk is gegroeid en er nog een stukje stof over was). En dan de lengte waarbij haar mooie benen weer als luciferhoutjes onder de theemuts uitsteken. En zo’n colletje bij dit type jurk maakt het geheel alleen maar volumineuzer.
    Ik hoop zo dat we in 2024 bloemetjes, midi en theemutsen rokken/ jurken achter ons kunnen laten en vermaken tot korter, rechter en strakker, gelukkig nieuwejaar allen

  4. Mooie en lieve Koningin, staat met alle kleding fantastisch

  5. Mooie en lieve Koningin. Staat met alle kleding fantastisch. Een heel mooi koningspaar. Heel empathisch en sympathiek.

  6. Mijn man en mezelf zijn bijzonder fier op ons koningspaar!Het is een eer om Belg te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..