Deze avond woonden Koning Filip en Koningin Mathilde in het legendarische Maracaña voetbalstadion in Rio de Janeiro de tweede match bij van de Rode Duivels tegen Rusland. Het koningspaar leefde enorm mee met de wedstrijd, ik wil jullie volgende beelden dan ook niet onthouden. Koningin Mathilde droeg een rood jurkje, heel erg passend als één van de nationale kleuren.

 

De koning en koningin waren reeds vrijdag vertrokken naar Brazilië (hier heb ik helaas geen foto’s van die ik mag plaatsen). Voor de vlucht droeg Koningin Mathilde een gemakkelijk broekpak, zoals ze wel vaker doet bij een lange vlucht. Ze fleurde deze outfit wel op door te kiezen voor een roestkleurige handtas van Giorgio Armani in krokodillenleer.

Giorgio Armani Top Handle

Gisteren (zaterdag) hadden Filip en Mathilde ook een activiteit: ze onthulden er een straat die gewijd werd aan Koningin Elisabeth van België. Voor deze gelegenheid herdroeg Koningin Mathilde het oranje-wit-blauwgestreepte jurkje dat ze eerder aanhad bij één van de sessies van de Koningin Elisabethwedstrijd in mei. De Koningin droeg hierbij de Mira-clutch van A Bag with a Story.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..