Vandaag hebben alle staatshoofden van Duitstalige landen zich verzameld te Eupen, in het Duitstalige gedeelte van België voor dag 2 van hun informele top.

Vandaag bezoeken ze de onderneming Kabelwerk Eupen AG, een familiebedrijf in Eupen dat toonaangevend is in de kabel-, kunststof- en schuimindustrie, terwijl hun echtgenotes de Conserverie et Moutarderie Belge in Raeren bezoeken. De informele top eindigt met een werkvergadering rond circulaire economie.

Koningin Mathilde draagt een nieuwe jurk vandaag. Het lijkt erop dat ze deze jurk van Natan met plooien op de heup in twee versies in haar kast heeft hangen: een groene met bloemenprint die wel enkele keren hebben gezien, en dan deze nieuwe jurk. Wat denken jullie?

Ze draagt er oorbellen bij van Percossi Papi en een oranje clutch en pumps.

Nog een woordje extra over de stof van de jurk: ook die heeft namelijk een Belgische oorsprong. Die werd namelijk aangeleverd door Textile Studio JS van Juraj Straka:

2 reacties

  1. ’t zijn geen bloemen. En de kleuren staan haar goed!

  2. Ik vind het een matige jurk. Vlg. mij was een rode jurk ook met die heupplooien, dat vond ik nog wel een acceptabele. Koningin Maxima heeft er ook 2, alle twee echt vreselijk.
    Ze kan de patronen beter aan Dries van Nooten overlaten, zie de leuke outfit (shirt) van Marie Therese!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..