Geen rust voor Koning Filip en Koningin Mathilde na een drukke driedaagse in Litouwen, want vandaag stond alweer een activiteit op het programma. Ze hebben op het Kasteel van Laken de Belgische topatleten ontvangen die zich in 2022 hebben onderscheiden.

Embed from Getty Images

Het gaat om de atleten die een medaille wonnen op een Europees of Wereldkampioenschap in een olympische of paralympische discipline en de medaillehouders van de Wereldspelen van Birmingham.

Koningin Mathilde droeg een nieuwe jurk in wollen jersey van Natan:

Grappig detail: Natan zelf omschrijft de kleur als ‘aardbei’, waardoor je dus zou kunnen zeggen dat Koningin Mathilde één van de drie landskleuren draagt (want aardbei is rood), wat vrij toepasselijk is in de context. Ikzelf zou de kleur toch eerder als een soort roze omschrijven. Wat vinden jullie?

Ze draagt er een clutch bij met bladermotief van Armani Privé:

Haar gouden oorbellen zijn van Monies:

4 reacties

  1. Ze heeft nog maar pas een kleed in juist dezelfde kleur, met pliseetjes en lange mouwen. Ik weet niet waarom ze deze jurk koopt. Is een raar model, zeker op de kapstok.

  2. Deze kleur doet echt niks voor haar.

  3. Ik vind het op zich een mooie jurk qua matte stof, model en kleur. Op de hanger twijfelde ik wat aan de halslijn maar die zit bij Mathilde goed. Waar het mis gaat is bij de raglanmouwen en het gebied net onder de taillelijn. Als dat bij de bovenarmen en het taille gebied net wat ruimer was bemeten was het een topjurk geweest. Ik zeg het nog maar eens: Natan houdt niet echt van vrouwen!

  4. Eens met Margot. En dat geldt ook voor Dries. Ook door hem wordt niet of te weinig gekeken of hun ontwerp t figuur van de (koninklijke) klant het meest flatteert.
    En dat is zo jammer. Soms gaat t maar om een ruimere taille of deze week om het slimmer positioneren van de strik.
    En zo steunen zij hun eigen visitekaartje niet.
    De kleur is erg lief en mooie halslijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..