Het einde van de tweede dag van het staatsbezoek aan Litouwen wordt afgesloten met een concert dat Koning Filip en Koningin Mathilde organiseren ter ere van de Litouwse president en zijn echtgenote.

Embed from Getty Images

Koningin Mathilde draagt vanavond een goud/bronskleurige outfit van Giorgio Armani. Dit is het opengewerkte metallic leren appliqué jack met effen, contrasterende biezen:

Ze droeg deze outfit al eerder op 2 juni dit jaar, vermoedelijk met dezelfde jurk onder, maar die kregen we toen niet goed in beeld.

Embed from Getty Images

Ze draagt er een lange gouden jurk met volant onder van Giorgio Armani (met dank aan Heaven):

Haar gouden clutch is de La Prima van Giorgio Armani:

En ook haar gouden pumps zijn van Giorgio Armani:

De oorbellen in de vorm van een bronzen bloem gaan ook al een tijdje mee.

Embed from Getty Images

Ik vind het een beetje jammer dat ze opnieuw kiest voor Armani dit staatsbezoek, ook al vind ik dat de Koningin heel goed staat in zijn ontwerpen. Tijdens een staatsbezoek verwacht ik gewoon iets meer Belgische mode of mode van het gastland. Finger’s crossed voor morgen?

3 reacties

  1. […] In the evening, the King and Queen hosted a return event in honour of President of the Republic of Lithuania Gitanas Nausėda in collaboration with La Monnaie and the Belgian national Orchestra at the Grand Concert Hall. The Queen’s ensemble is by Giorgi Armani. It features a jacket of open leather latticework over a slim gold gown. You can see some pretty good photos here. […]

  2. oh, oh, oh ik heb het al vaker geschreven: als ik Mathilde zou zijn dan droeg ik van vroeg tot laat Armani. ( moeten we de mantel in 3 kleurtjes maar even vergeten). ik vind haar vanavond echt geweldig gekleed! de jurk in soepele stof, de lengte van de jurk waarbij haar slanke enkels zichtbaar zijn en wat goed kan bij black tie. en vooral de verlenging van haar bovenlijf door de elegante flap. Entsja dat jasje is natuurlijk een echt couture stuk!

  3. Het jack vind ik super maar had bij een zwarte jurk beter uitgekomen, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..