Koningin Mathilde heeft deze voormiddag een bezoek gebracht aan de Musica Mundi school in Waterloo:

Deze internationale school biedt jonge hoogbegaafde musici van 10 tot 18 jaar de kans om een professionele muziekopleiding te combineren met een algemeen secundair onderwijsprogramma. Jonge talenten van over de hele wereld krijgen er intensieve individuele training van het instrument en klassikale lessen in muziek en algemene vorming. Koningin Mathilde volgde er een les mee, woonde een concert bij en ontmoette de leerkrachten en leerlingen.

Mathilde draagt vandaag een bekende outfit van Natan, die de bijnaam ‘McDonalds outfit’ heeft gekregen, u begrijpt ongetwijfeld waarom. Ze draagt een okergele jas en pantalon (in het ecru op de foto hieronder):

Mathilde droeg deze broek al eerder op 26 oktober 2021, op 18 februari 2022 en op 30 september 2022. Tijdens deze laatste outing combineerde ze de broek met dezelfde rode blouse:

We zagen de blouse daarna nog een keertje gecombineerde met een andere broek op 10 maart 2023.

De creolen oorbellen en de clutch in perzikkleur zijn beide stuks die we al eerder hebben gezien maar waar we de ontwerper (voorlopig) niet van kennen.

2 reacties

  1. Ik vind dit niet de meest geslaagde kleurencombinatie. De broek met wijde pijpen en de brede riem doen absoluut niets voor de koningin.

  2. Ik vind het een vreselijke combinatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..