Ter gelegenheid van het tienjarige koningschap van Koning Filip dit jaar, wordt er op het domein van het Kasteel van Laken een Garden Party georganiseerd:

Er worden zeshonderd Belgen uitgenodigd op deze gelegenheid. De Garden Party bestaat uit een wandeling langs verschillende artistieke haltes doorheen het Koninklijk Park en de Koninklijke Serres. De vijf voorstellingen – van klassieke muziek en acrobatie tot dans, koor en magie – zetten de culturele rijkdom van ons land in de kijker. Tijdens de wandeling zullen de genodigden de Koning en de Koningin ontmoeten. Een feestelijke receptie sluit de wandeling af.

Koningin Mathilde draagt weinig verrassend een groene jurk met een bloemenprint – erg toepasselijke kledij. Het is een nieuwe jurk van Natan. Hieronder zien jullie hetzelfde model jurk in een effen print:

Haar oorbellen zijn deze van CH Carolina Herrera:

Haar lichtroze pumps met kitten heels zijn van Giorgio Armani:

Koning Filip en Koningin Mathilde hebben drie van hun kinderen meegebracht: Prins Gabriël, Prins Emmanuel en Prinses Eléonore. Die laatste draagt een koraalrode jurk. Ik vermoed dat het deze van Maje is:

Later meer!

4 reacties

  1. Zeer geslaagd voor de omstandigheid ”

  2. Heel geslaagde kleding. En gelukkig werkte het weer ook mee. Een fijne dag voor het Koninklijk gezien.

  3. De jurk staat koningin Mathilde heel mooi! De schoenen met, iets lagere hak dan gewoonlijk, passen er perfect bij.
    Een mooi plaatje.

  4. Jammer,dat Koningin Mathilde de bruiloft op 1 juni in Jordanie niet kan bijwonen. Misschien koning Filip met Prinses Elisabeth.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..