Vandaag was Koningin Mathilde in haar hoedanigheid van Pleitbezorger van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties aanwezig op de derde editie van het Europees Humanitair Forum in Flagey:

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

Ze ontmoet eerst jonge sprekers van verschillende panels van het forum en neemt daarna deel aan de thematische sessie “The hidden cost of conflict: addressing sexual violence in the Democratic Republic of Congo”. Het Europees Humanitair Forum wordt georganiseerd door de Europese Commissie en België in het kader van het voorzitterschap van de Raad van de EU. Dit jaar focust het forum op het financieringstekort en het bepalen van prioriteiten in het licht van de huidige humanitaire uitdagingen, vergeten conflicten en fragiele humanitaire omgevingen.

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

Koningin Mathilde draagt vandaag haar favoriete rode jurk van Natan. Ze droeg die al eerder op 12 oktober 2018, op 13 december 2018, mogelijks op 22 januari 2019, op 12 maart 2019, op 22 oktober 2019 in Japan, op 25 oktober 2019, op 7 november 2019, op 13 oktober 2021 en op 7 maart 2022.

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

3 reacties

  1. Staat nog altijd mooi en elegant.

  2. Een mooie kleur en het model is sober daardoor kan het veel gedragen worden. Tijdloos design. Het staat haar nog altijd even goed

  3. Rood altijd goed bij haar.
    Zeker in dit vlotte model en zit blijkbaar ook naar wens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..