Koningin Mathilde brengt op de tweede dag van haar werkbezoek aan Bangladesh een bezoek aan Cox’s Bazar, een district dat grenst aan Myanmar.

Koningin Mathilde lijkt een groene kurta te dragen. Een kurta is een typisch kledingstuk voor de regio rond India: een lang overhemd, wat het meest comfortabel is om te dragen in het tropische klimaat daar. Er wordt een ‘pajama’, een broek met een laaghangend kruis, onder gedragen. Zowel mannen als vrouwen dragen kurtas.

Haar schoenen zijn de Tod’s T Timeless Loafers in Suede:

Haar oorbellen zijn van Christine Bekaert: het gaat om een kruising tussen de Agatha oorbellen, hieronder te zien met grijze maansteen, maar dan gemaakt met multi gekleurde maansteen (zoals daaronder te zien op de Berenice oorbellen)

Haar zonnebril is van Longchamp:

3 reacties

 1. Hallo,
  Koningin Mathilde heeft op dag 2 ook haar “nieuwe” armband aan. Persoonlijk vind ik wel gelijkenissen met de oorbellen die ze vandaag ook aanhad. Kan dat?
  Dankjewel voor je verslag.
  Benjamin

 2. Wederom een leuk verslag. Nu ik deze oorbellen zie denk ik weer even a h volgende: weet je iets over dat diamanten halssnoer dat ze in Noorwegen droeg?
  Tim

  1. Helaas niet… zulke juwelen zijn aartsmoeilijk te achterhalen. Finger’s crossed dat het toch ooit lukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..