Vandaag heeft Koningin Mathilde een bezoek gebracht aan het project Mik’Ados van de organisatie AniMagique in Villers-la-Ville.

Dit project wil jongeren een stem geven binnen de gemeente. Jongeren uit Villers-la-Ville en omgeving komen via Mik’Ados regelmatig samen voor concrete acties rond thema’s die hen aanbelangen, zoals (cyber)pesten, hun professionele toekomst of de lokale politiek. De jongeren organiseren ook activiteiten voor jongere kinderen in de gemeente. Mik’Ados ontving in 2023 financiële steun en professionele begeleiding van het Koningin Mathildefonds in het kader van de projectoproep I SEE | IDEA | I DO

Koningin Mathilde droeg vandaag een bekend okergeel broekpak van Natan, met daaronder een blauwgrijze ruime top met rolkraag en pofmouwen in zijdekrip. Hieronder zien jullie de top in het geel:

De okergele wijde broek met plooien en zakken in wolflanel zien jullie hieronder in het ecru:

Ze droeg (delen van) deze outfit al eerder op 26 oktober 2021, op 18 februari 2022 , op 30 september 2022 en op 28 september 2023.

Ik vind persoonlijk deze kleur van top beter combineren met het gele pak dan de rode blouse van de vorige twee activiteiten, toen haar outfit ietwat ironisch werd omgedoopt tot de ‘McDonalds outfit’.

Ze draagt er een blauwe clutch bij, blauwe pumps, en nieuwe oorbellen van Gas Bijoux:

De belichting doet de kleur van de stenen van de oorbellen enorm veranderen! Zo zien ze er bij Mathilde in het daglicht een pak lichter uit.

Wat vinden jullie van de outfit van vandaag?

3 reacties

  1. Ik vind dit geen mooie combinatie.

  2. Geel wel leuk in winter.
    Gedurfd
    Maar dit wat wijde jasje op wijdere broek, had beter gekund denk ik. Wat slanker jasje.

  3. daar hou ik echt niet van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..