Vandaag hebben Koning Filip en Koningin Mathilde weer één van hun provinciebezoeken afgelegd. Ze bezochten een regio uit de provincie Limburg:

Ze hielden eerst halt aan MOSA-RT, een secundaire school die haar leerlingen een veertigtal studierichtingen biedt om zich voor te bereiden op het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt. Ze ontdekten met name het aanbod van de school op vlak van robotica, tweedehandsverkoop, schrijnwerkerij en duaal leren. Ze ontmoetten er ook de studenten. Ze bezochten vervolgens , een centrum dat preventie- en zorgaanbod rond geestelijke gezondheid aanbiedt en mensen ondersteunt met problemen als verslaving, angst, eetstoornissen, suïcidale gedachten en depressies. Ze maakten er kennis met het programma dat kinderen van ouders met psychische of verslavingsproblemen bijstaat. De Vorsten sloten het bezoek af met een ontmoeting met de bevolking op het marktplein en een receptie in het stadhuis.

Koningin Mathilde had een nieuwe jurk aangetrokken. Die had ze besteld bij Natan, die een rode versie van onderstaande jurk voor haar hebben gemaakt:

Ze draagt er een rode clutch bij van Fabienne Delvigne, rode pumps van Natan, en haar favoriete pareloorbellen.

5 reacties

  1. Ik hou hier niet van…

  2. Wat een vreselijke jurk is dit zeg! Het patroontje nou al la. Die taille naad is echt afschuwelijk. En dan die witte stukjes inzet alsof de couturier zich plissé wil besparen en het een beetje nadoet. Om te eindigen met een positief element, de lengte is OK.

  3. Ik vind dit ook niet een mooie jurk . Stijfjes.Ik hoop,dat de Koningin straks weer met iets mooiers komt.

  4. echt niet te doen deze keer

  5. Een misser van formaat : deze jurk markt de koningin meteen 20 jaar ouder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..