In Davos is momenteel weer het jaarlijkse World Economic Forum aan de gang. Hier komen invloedrijke personen samen om de grote sociale en economische problemen van de wereld te bespreken. Koning Filip en Koningin Mathilde zijn al jarenlang bezoekers van deze bijeenkomst, zo ook dit jaar:

Welcoming Remarks and Special Address: King and Queen of Belgium

Het koningspaar is gisteren toegekomen samen met eerste minister Charles Michel. Koningin Mathilde droeg de eerste dag haar nieuwe zwart-wit gestreepte jurk van modehuis Natan, die ze eerder aan had op 13 januari dit jaar: (met de omgekeerde kleuren als het model hieronder)

Ze heeft een stoffen grijze tas bij zich met een print van een haan erop. Deze is van het merk Goshico:

Vandaag woonde Mathilde weer enkele sessies bij. Ze koos opnieuw voor een recent gedragen outift: haar grijze kokerrok en top in luipaardprint:

Designing Out Poverty
Foto’s met dank aan © World Economic Forum

Mathilde droeg een beigebruine sjaal, en haar armband van Francesca Romana Diana. Ze droeg deze combinatie eerder op 7 oktober 2014, 13 november 2014 en 17 januari 2015. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat deze outfit ook van modehuis Natan is, aangezien ik deze top heb zien hangen in de winkel zelf.

Vrijdag 23 januari, de laatste dag waarop Filip en Mathilde aanwezig zijn, werd het Belgian Power breakfast georganiseerd. Koningin Mathilde droeg opnieuw een grijze kokerrok, ditmaal met een gele top. Deze combinatie droeg ze eerder op 3 oktober 2014 en 19 november 2014

Special Address

De handtas die Koningin Mathilde bijheeft, is een lichtgrijze versie van de Small Top Handle tas van Giorgio Armani:

Koningin Mathilde heeft al drie dagen haar oorbellen aan van Delphine Nardin.

Vandaag droeg ze daarbij nog een bijzondere broche op haar gele top:

Schermafbeelding 2015-01-23 om 20.09.47

De broche is een ontwerp van Percossi Papi:

3 reacties

  1. Beide outfits vind ik erg mooi. Wat leuk dat ze de laatste tijd veel kleding heel snel na elkaar weer draagt! Dat zie je niet zo vaak bij royals;)

  2. Klopt Annelie, ik vindt het wel leuk dat ze dat doet. Lekker tegen alle verwachtingen in gewoon nog eens de jurk aantrekken die je pas gekocht hebt en mooi vind. En ze staan haar prachtig.

  3. Ik vind het mooie kledij. De broche vind ik een fantastische aanvulling in het juwelenkistje van koningin Mathilde. Ik heb nog even gekeken of het dezelfde broche was die ze droeg in Polen. Maar het was een andere. Misschien een erfenis van koningin Fabiola? Hopelijk zien we in de toekomst meer op juwelengebied bij koningin Mathilde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..