De tweede dag van het bezoek aan Egypte is aangebroken, en het Koninklijk Paleis maakte aan de hand van enkele foto’s opnieuw een vergelijking met het bezoek van Koningin Elisabeth 100 jaar geleden. Moeder en dochter poseerden op exact dezelfde plaats als de derde Koningin der Belgen destijds:

Beide dames zijn in het nieuw vandaag. Koningin Mathilde kiest voor een lange hemdjurk uit een beige geborduurde stof. De jurk is van het Belgische merk Scapa:

De riem die de Koningin draagt hoort bij de jurk. Ook haar oorbellen zijn nieuw: het zijn de Raphaël oorbellen van Sézane:

Haar loafers zijn van Tod’s:

Haar zonnebril is van Longchamp:

Prinses Elisabeth draagt een beige broek met bijpassende shirt met daarboven een bruine riem. Alledrie de stuks zijn van ba&sh (met dank aan UFO no more):

Haar sneakers zijn de Veja V-10 in white/natural:

Haar oorbellen komen net zoals bij Mathilde van het Franse merk Sézane:

De ketting die ze draagt lijkt de ‘Scorpio’ ketting van Maje te zijn, naar haar sterrenbeeld:

3 reacties

  1. […] kind of day! The Queen’s dress is by Scapa, a Belgian designer. Garderobe Royale has her post up, if you would like more […]

  2. Mooie jurk van de Koningi .Maar toch was een lange broek misschien handiger geweest.

  3. Ik word zo bij van onze prachtige Koningin en dito Kroonprinses en hun engagement. Mooie outfits, al had ik in de plaats van onze Koningin toch ook voor een broek gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..