Vandaag heeft Koningin Mathilde de receptie bijgewoond bij die Koningin Camilla organiseerde ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Vrouw op Buckingham Palace:

Koningin Camilla is erevoorzitster van WOW – Women of the World, een stichting die zich inzet voor de rechten van vrouwen en kinderen op de zes continenten. Zes maanden lang toerde WOW met een bus door het Verenigd Koninkrijk om jongeren met verschillende achtergronden te betrekken bij kwesties die te maken hebben met het beeld dat de samenleving heeft van meisjes, hun potentieel en hun toekomstperspectieven. De WOW Girls Festival Tour eindigt op 12 maart aan Buckingham Palace.

Dit initiatief, dat jongeren aanmoedigt om het voortouw te nemen om hun gemeenschap te veranderen, ligt in de lijn van de doelstellingen van het Koningin Mathilde Fonds, dat projecten ondersteunt die ontwikkeld zijn “door en voor jongeren”.

Koningin Mathilde droeg vandaag een roze jurk van Bernard Depoorter:

Ze droeg deze jurk al eerder op 10 oktober 2016, op 20 december 2016 , op 17 januari 2017 en op 5 april 2017.

Ze draagt er een roze clutch en diamanten oorbellen bij, en haar diamanten vlinderbroche:

Bij aankomst droeg ze er nog een camelkleurige cape bij uit de Natan x Alicia Audrey collectie:

2 reacties

  1. Wat had Koningin Mathilde een mooi kapsel.

  2. kapsel idd mooi. vlg mij heeft ze net als Maxima deze leuke voorjaars jurk langer laten maken, hij kan nog jaren mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..