De laatste dag van het staatsbezoek van Luxemburg aan België is alweer aangebroken. Deze voormiddag brachten Koningin Mathilde en Groothertogin Maria Teresa een bezoek aan Child Focus. In de namiddag brengen beide koppels een bezoek aan Luik, alwaar het bezoek officieel eindigt:

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu
© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

Koningin Mathilde draagt een nieuwe roze outfit vandaag: een combinatie van een bij elkaar passende top en pantalon. Het gaat om een roze variant van onderstaande Natan outfit:

Koningin Mathilde koos voor een fijne riem in plaats van het lint in de taille zoals bij het model hierboven, en dat vind ik persoonlijk een spijtige aanpassing.

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

Ze draagt er diamanten oorbellen bij, een roze clutch en ik vermoed deze pumps van Christian Dior:

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

Mathilde koos voor een eerder gedragen hoed, meer bepaald de ‘Colette’ van Fabienne Delvigne, gemaakt uit bananenvezels. Het is al de vijfde keer dat ze deze hoofdtooi draagt: naast vandaag ook op 21 juli 2016, op 8 september 2017, op 8 september 2019 en op 1 juni 2021.

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

En hiermee is het bezoek afgelopen! Graag hoor ik jullie reflecties? Wat was je favoriete outfit? Wat vonden jullie minder mooi?

© Agence Pep’s / Frédéric Andrieu

4 reacties

  1. Vooral Maria Theresa kan mij bekoren….
    Koningin Mathilde….hmmmm

    1. De outfit van onze Koningin ziet er goedkoop uit, vind er niks aan. Marie theresa ziet er veel chiquer uit.

  2. Ik vond Koningin Mathilde bij dit staatsbezoek heel matig gekleed. Alleen de witte avondjurk was mooi . De Koningin kan echt wel beter. Afwachten maar weer.

  3. Oh, oh, dat riempje weer eens en dan ook nog over een pyjama achtig pak. Kijk MT heeft m.i. een lastig figuur om te kleden. Ze is klein en volslank. De koningin heeft natuurlijk ook zo wat kleine probleemgebieden maar die zijn heel goed/ c.q. makkelijk in te passen. Het is dan ook de ontwerpers van de queen aan te rekenen dat MT bij alle op de mooie witte jurk van Dries na er beter, leuker en/of gepaster uitzag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..